Tu iti dai seama ca ajungem sa ne indopam cu mancare si cu toate cele doar din cauza ca suferim pe interior?

Asta fac extrem de multi oameni!

Ranile tale sufletesti nu te lasa sa fii o femeie implinita, fericita , care are tot ce-si doreste. Ranile interioare pe care tu le ai iti alunga bucuria, fericirea si stralucirea pe care ar trebui sa le ai pe chip.

Imagineaza-ti ca ai o inima care a suferit, cum probabil s-a si intamplat. Fiecare din noi suferim mai devreme sau mai tarziu si acele rani raman in inima noastra.

Ce facem cu ele ?

Le vindecam sau le lasam asa?

E datoria noastra sa ne vindecam. Stiu ca e cumplit, stiu ca nu e vina ta ca n-ai gresit cu nimic si altii si-au infipt sulita in inima ta de fetita dulce si gingasa, dar gandeste-te ca nu poti sa ramai asa. Datoria ta e sa te vindeci, daca vrei sa fii fericita.

Imagineaza-ti ca tu nu faci altceva decat sa iti ingropi nefericirile, durerile si frustrarile in mancare si sa te anesteziezi cu ea. Unde crezi ca te va duce acest comportament? Nicaieri. Te va duce la suferinta. Pentru cu ranile si durerile nu se vindeca cu mancare, cu cu iubire. Invata sa te iubesti pe tine si atunci te vei vindeca, vei avea inima vindecata si te vei putea bucura de viata in continuare. Pana nu te vindeci, nu vei reusi sa faci nimic.

Te vei chinui in continuare ca si pana acum. Asa ca, fiinta minunata, e timpul sa inveti sa te iubesti si sa vindeci cu iubiree si rabdare ranile pe care le ai. Inima ta merita ce-i mai bun pe lume, merita toata iubirea din lume, dar nu va putea sa o primeasca atata timp cat tu o tii inchisa.

Deschide-ti inima si lasa sa patrunda iubirea, dragostea si intelegerea!