Draga mea, vreau sa-ti impartasesc cateva concluzii minunate la care am ajuns.

Ai observat ce se intampla cu tine atunci cand mananci mult si necontrolat?

Ai observat ca te simti nefericita, trista, depresiva si o multime de astfel de stari negative care te coplesesc?

Ai observat ca de fapt ceea ce se intampla este ca nu te simti bine cu tine? Si nu reusesti sa fii deschisa si autentica?

Eu am observat de nenumarate ori la mine acest comportament, care efectiv am simtit ca ma copleseste si ma ucide lent.

Mancam cand nu mi-era foame, mancam fiindca eram trista, mancam fiindca eram plictisita, fiindca ma certasem cu unul din parinti si lista poate continua.

Unde crezi ca ajunsese sa ma duca acest comportament?

La dependente alimentare. Ajunsesem sa depind de mancare si practic sa-mi anesteziez emotiile si sentimentele cu mancare si tot felul de alimente.  Cand eram trista, stiam ce am de fcaut, dar de fapt, nu faceam altceva decat sa ma ucid incet-incet.

Si mi-am dat seama ca ceea ce faceam era o nebunie. Practic imi era frica sa recunosc emotiile pe care le aveam, fie ele si negative. Si nu faceam altceva decat sa le ingrop cu mancare.

Am ajuns de curand la o concluzie foarte buna, ce m-a facut parca sa ma luminez.

Am realizat ca in momentul in care esti o femeie implinita, care traieste pe deplin, nu mai simti nevoia sa te mai umpli cu alte lucruri: mancare, alcool, tigari sau alte vicii.

Cand traiesti cu inima deschisa si esti sincera cu tine insati, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Traiesti si te bucuri de viata. Ce altceva sa-ti mai doresti?

Esti fericita si traiesti asa cum iti doresti. Atunci cand iubesti viata si te bucuri din toata inima de vremea de afara, cand te bcuuri de tine, de ce ai, nu mai simti nevoia de nimic altceva.

Iar acum, spune-mi mie te rog?

De ce nu ai fi recunoscatoare pentru ceea ce ai?

Cine te impiedica sa nu fi recunoscatoare si sa nu te bucuri de viata si de toate frumusetile din viata ta?

Fii recunoscatoare si bucura-te! Nu te mai chinui cu lucruri care oricum nu sunt capabile sa rezolve problema. Bucura-te de tine si de ceea ce ti-a fost dat!

Mancarea pe care-o bagi in tine nu te ajuta si nu te va ajuta vreodata sa rezolvi adevarata problema. Cel mai bine este sa vezi ce nu merge in viata ta si sa vezi unde e cauza. Trebuie sa fie undeva o problema care trebuie rezolvata. Asa ca fii sincera cu tine inainte de toate. Uite-te in oglinda si vezi ce simti ca scartaie si trebuie reparat.

Nu fii indiferenta cu tine sau sa spui: ” Stiu si eu astea”, pentru ca e vorba de viata ta. Cum vrei sa ti-o traiesti? Vrei o viata implinita si fericita sau vrei o viata mediocra? De tine depinde totul, de alegerile pe care le faci.  Poti alege sa faci alegeri care sa te duca pe culmile succesului si ale implinirii sau poti alege sa traiesti ca si pana acum.

Tu singura decizi. Insa m-as bucura sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce te priveste. Pentru ca meriti ce e mai bun, meritit sa traiesti o viata frumoasa si implinita, chiar daca ai impresia ca nu meriti si ca te-ai nascut sa fii nefericita.

Pune stop! Acum!

E timpul sa traiesti asa cum meriti, e timpul sa ai viata pe care ti-o doresti. Meriti sa fii o femeie implinita si fericita. Iar faptul ca mananci atunci cand esti depresiva sau suparata nu rezolva adevaratele probleme pe care le ai.

Fii sincera cu tine, inca o data iti spun si vezi care e cauza pentru care mananci atunci cand nu trebuie. Eu sunt aici si vreau sa te ajut.

Am realizat si am vazut de fapt pe pielea mea ca, atunci cand esti fericita, si esti sincera cu tine, indiferent ca esti imperfecta, ca ai celulita sau kilograme in plus, te simti bine cu tine si reusesti sa te accepti asa cum esti. Drept urmare, si cei din jur te vor accepta asa cum esti.  Si vei vedea cum totul se schimba in viata ta.

Vei reusi sa nu te mai ascunzi in permanenta de cei din jur de care te temi :” ce vor zice?” sau „daca vor rade de mine? „. Vei trai cu inima deschisa si cred ca asta e cel mai important . Sa te bucuri de tine in fiecare clipa si in fiecare moment, exact asa cum esti acuma.

Uita de mancare, nu te ajuta. Tu singura te ajuti pentru ca tu stii cel mai bine ce probleme si suferinte se afla in sufletul tau. Si tu singura esti datoare sa le vindeci. Asa ca, frumoasa mea, te rog din suflet, fii sincera cu tine si priveste adanc in interiorul fiintei tale ca sa descoperi ce te neimplineste. Eu sunt langa tine si vreau sa te ajut sa gasesti rezolvarea problemei pentru a fi cu adevarat fericita si implinita.

Mancarea pe care tu o bagi in tine cand nu ti-e foame are efecte devastatoare pentru corpul si sufletul tau. Iti dai seama cate calorii ajungi sa mananci fara ca macar sa ai nevoie cu adevarat de ele?

Te distrugi. Este un comportament distructiv. Elibereaza-te acum de el. E timpul sa traiesti in fericire si implinire, femeie frumoasa!

Cu dragoste,
Diana