DESPRE

SILUETA MEA
Silueta mea este o comunitate dedicata exclusiv unui stil de viata sanatos si echilibrat;

Este o revista online de sanatate, care te inspira cu cele mai noi sfaturi in materie de nutritie, fitness si tot ce tine de echilibrul psiho-emotional;

Este locul in care gasesti sustinere si motivatie pentru obiectivele si dorintele tale in materie de slabit, mentinere in forma, antrenamente si frumusete.

Este locul in care gasesti specialisti pregatiti in domeniu, capabili sa te indrume pentru a avea un corp sanatos, o minte sanatoasa si o stare excelenta de well-being!

Stim cat de importanta este sanatatea, implinirea si multumirea interioara, intr-o lume agitata, in care lipsa timpului este principala sursa de stres a tuturor…

Insa, cu putina dorinta si motivatie, iti poti transforma starea de sanatate si poti deveni un om care ii inspira si pe ceilalti! Pentru o femeie, silueta este cartea ei de vizita, este ceea ce ii ofera incredere in sine, stima de sine si multumire interioara.

Te invitam sa descoperi cum sa ai o sanatate perfecta, o stare de well-being excelenta si cum sa fii in forma indiferent de varsta, greutate sau tipul siluetei tale!
Atunci cand arati bine, te simti bine!

Atunci cand arati bine, te simti bine! “- Diana Pîrje

Cu drag,
Echipa Silueta mea