Sună bine , nu-i aşa?

Eu în vara asta mi-am propus arăt senzaţional!
Pentru tine cum sună această provocare?

Deşi spun acest lucru de asta iarnă, de când savurăm sarmale şi cozonac la Crăciun, vara deja a venit şi nu mai e timp de prea multe vise.

E timpul de acţiune!

De foarte multe ori mi-am propus o grămadă de lucruri, însă nu mi-au reuşit întotdeauna. Am amânat şi am abandonat foarte multe proiecte, alegându în schimb cu o stimă de sine foarte scăzută , doar pentru faptul nu sunt în stare duc nimic la bun sfârşit.

De asta iarnă îmi tot spun am îmi fac un program de sport zilnic şi am găsit atâtea de făcut, încât am amânat programul.

Anul asta mi-am propus nimic nu va opri din ce mi-am propus.

Aşa am pus la cale un super-plan de bătălie împotriva tuturor duşmanilor siluetei. Doar vrem arătăm bine la piscină, la mare, pe plajă, peste tot , nu-i aşa?

Ştii prea bine cum e îţi doreşti scapi de celulită peste noapte, sau ai abdomenul plat, dai mai repede jos grăsimea de pe şolduri

Eşti conştientă de faptul ai fost neatentă cu alimentaţia, nu teai ţinut de sport, sau ai mâncat la 12 noaptea când te-a răzbit foamea.

Şi acum, rezultatele nu sunt tocmai în regulă.

Ce e de făcut?

Păi e foarte simplu, nu e nevoie decât de ambiţia ta, pe care ştiu o ai. Ştiu eşti o ţipă ambiţioasă care poate reuşi tot ce îşi propune dacă se ţine de treabă.

Dacă atâtea mame, care trebuie aibă grijă şi de ele şi de copii, au o siluetă de invidiat tu de ce nu ai putea? Ele cum îşi găsesc timp?

Şi eu am realizat nu mai am nicio scuză. Nu există nu am timp. Dacă îţi spun luna viitoare îţi dau un card de 5000 de euro pentru shopping , cu condiţia te apuci de sport, ce faci? Te apuci de sport imediat, nu-i aşa?

Nu am ţi dau un card de 5000 de euro. Dar îţi promit am vin cu surprize mai mari.

Te înscrii în provocare? 30 de zile pentru o silueta de invidiat?

Cât de mult contează pentru ţine felul în care arăţi? Toate fetele pe care le-am întrebat mi-au spus pentru ele contează, îşi cresc stimă de sine, au mai multă încredere în ele, se simt bine atunci când arată bine.

Ce scuze ai nu arăţi cum îţi doreşti? Şi eu am găsit scuze multă vreme, până când am realizat nu există niciun fel de scuze. Vrei sau nu vrei. E simplu.

Eu am decis vreau cu adevărat apuc de sport, devin cea mai bună varianta a mea din toate punctele de vedere. Am decis vreau arăt bine simt bine! Nu doar asta vara, ci mult timp de acum încolo.

Nu fi nepăsătoare cu ţine şi cu corpul tău, pentru ştiu în interiorul tău nu ţi-e bine. Nu ai cum te simţi bine când ştii ai celulita şi kilograme în plus.

Poate le ascunzi sub haine, dar când eşti doar tu cu ţine şi te uiţi în oglindă ştii prea bine cum e. Nu mai are niciun rost uiţi de ţine cauţi alte lucruri mai bune de făcut, aşa cum ai avut obiceiul până acum. Lasă alte lucruri şi gândeştete la ţine în primul rând, căci mai devreme sau mai târziu, tot aici vei ajunge, m-am convins.

Acum e momentul te gândeşti la ţine! Acum e momentul începi ceea ce ai amânat de atâta vreme!

Eu sunt aici alături de ţine, pentru sunt prima care înscriu în provocare.

Am de gând în următoarea luna, începând de acum şi până în 5 august îmi detoxific corpul, profit din plin de fructele şi legumele de sezon, beau multă apă şi fac sport de 3-4 ori pe săptămâna, dacă nu voi reuşi zilnic.

Corpul merită şi el un moment de răgaz şi detoxifiere. nu mai vorbim de felul în care te vei simţi şi vei arată. Am încercat şi anul trecut această experienţă şi nu pot decât spun rezultatele au fost fantastice.

Şi am de gând şi în vara asta arăt şi simt fantastic.

P.S : Spune-mi te rog într-un comment cum ţi se pare provocarea şi dacă vrei fii alături de mine pe parcursul acestor 30 de zile.
P.P.S: Aboneazăte în partea dreapta a site-ului cu o adresa de e-mail bună şi vei primi gratuit ghidul pentru o silueta de invidiat plus multe alte surprize din partea mea 🙂
Aştept cu mare interes comentariul tău.

Pe curând,
Diana