Silueta … 🙂

Cu toate ştim cât de frumos e să primim complimente în legătură cu felul în care arătăm. Ne place la nebunie când ni se spune : ” Ce bine arăţi! ” sau ” Ai slăbit, arăţi chiar bine! ” şi ştim prea bine ce influenţă au astfel de replici asupra încrederii pe care o avem în noi.

Am face aproape orice ca să arătăm precum modelele din reviste, să avem picioarele lor lungi şi tonifiate, talia de viespe sau abdomenul plat.

Este evident că într-o măsură mai mare sau mai mică, silueta influenţează foarte mult încrederea pe care o avem în noi, întrucât primul lucru care ne dă încredere în noi, incoştient sau nu, este felul în care arătăm.

Câteva kilograme în plus pot fi devastatoare pentru încrederea pe care o avem în noi. De câte ori nu te-ai simţit neîncrezătoare din cauza că nu nu poţi să dai kilogramele jos de pe şolduri ? Sau că nu ai putut scapă de celulita?

Nu toate suntem înalte şi slabe, nu toate avem picioarele lungi, însă toate ne putem sculpta o silueta de invidiat! Şi nu avem nicio scuză pentru a nu face acest lucru.

Fiecare corp este unic şi diferit în felul său, fiecare metabolism funcţionează într-un anumit fel, aşadar nu există un standard strict sau o regulă precisă pe care trebuie cu orice preţ să o respectăm.

Datoria noastră este să învăţăm să ne cunoaştem corpul, să învăţăm cum funcţionează organismul nostru şi care sunt cele mai bune şi sigure soluţii pentru a învinge orice problema a siluetei pe care o avem în momentul de faţă !

Fie că este vorba de slăbire, celulită, tonifiere sau menţinere în formă, putem să învingem orice obstacol care stă în calea unei siluete de invidiat.

Silueta nu este totul, însă ea este mai întâi de toate cartea noastră de vizită.

Şi ştim prea bine cât contează acest lucru pentru o primă impresie.

Odată ce învăţăm cum funcţionează corpul nostru, de ce suntem predispuse să ne îngrăşăm şi să facem celulită, ne va fi foarte uşor să câştigăm orice bătălie cu inamicii ce stau în calea unei siluete de vis.

Ştiu că şi tu îţi doreşti să arăţi bine, să fii mereu în formă, să ai energie şi să te simţi bine în pielea ta, aşa că te invit să descoperim cele mai bune soluţii care să ne ajute să avem corpul pe care ni-l dorim.

Merită să pui preţ pe ţine, să ai grijă de tine şi de corpul tău, să-l iubeşti şi să-l îngrijeşti aşa cum se cuvine. Ca fete şi femei, suntem predispuse la foarte multe boli, iar organismul nostru este foarte sensibil, aşa că trebuie să avem grijă de el, oferindu-i tot ce are nevoie pentru a funcţiona aşa cum trebuie.

Dacă ai grijă de corpul tău, învăţând să-l asculţi şi să-l respecţi, vei vedea că ceea ce ai de făcut pentru a avea silueta mult dorită va fi mai simplu decât ai crezut vreodată.

Te invit alături de mine, într-o călătorie minunată, unde vom învăţa totul despre corpul nostru, vom descoperi secrete pentru a fi mereu în formă, frumoase şi atrăgătoare, vom găsi cele mai bune şi eficiente soluţii pentru toate problemele care până acum au fost o povară pentru corpul şi silueta noastră şi nu în ultimul rând, vei reuşi să ai silueta pe care ţi-o doreşti!

Pentru că dacă arăţi bine, te simţi bine!

Cu drag,
Diana